下载海南飞鱼游戏 > Solution > Reference Project > Commercial Sector >

South Africa Office

下载海南飞鱼游戏 www.j3m0.cn Client:

Location: Johnnesburg

Project Scale:

Period: 9/2010---10/2010

Project Name: South Africa Office Building

Project Description

This project is for the office building of ARK's agent In Johannesburg, South Africa, aimed to build up an office building featured by good environment, convenient accessibility. multifunction and popularity. :t p:ans 124 m2 in area shaped as a north-south rectangle. The building is a double-story with balcony and overroofs.

 


 

General Layout:


in order to make the building harmonious with the surroundings, this project starts with an overall perspective and bases on reasonable evacuation principle, matched with proper function areas. Based on the confirmed drawing, this building was meant to be built as a rectangle double-story. Terrain Situation was carefully considered during prefabrication so that perfect space solutions could be come up with. Within the building, both room spaces and public areas were reasonably allocated which indicated ARK units' merits on space solutions. And the partitioned private office rooms gave the officers a true feeling of possession. in addition, all the units were painted green in accordance with the surroundings.

 

Function Areas:


Various function areas were clearly layed out on the plans, which made the officers convenient to deal with their own matter and to fix problems. The whole building appeared comfortable. And it's facing the south. sunk with sunlight and absorbing fresh air, making the best use of the space.

 

Convenient Traffic:


Around the building the ways for both the vehicles and people were reasonably designed. Vehicle ways run a circle outside the office block, with the parking areas around. And the emergency exits were considerately designed so there would be a full cover of fire protection.

 

Cost Saving:


Under the certain budget, Ark units on this project saved not only the costs, but also the space.

 

Landscape Plans:


Both man-made and natural landscapes were planed around the building With decent matching effect.

 

Building Structure:


The color of the building frames was carefully considered in order to properly match with local environment. All the units were painted green in frames and white in walls, which made the units seem vibrant. People would feel fresh seeing the simplified trims. What's more, the two stories had their own features with similar structures. And the overroofs were not only water proofing, but good-looking.

 

 

------分隔线----------------------------
  • 一直在提速降费 为何手机用户话费不降反升 2019-04-24
  • 汕尾,一座不想离开的城文章中国国家地理网 2019-04-21
  • 母亲节丨童言无忌 幼儿园的“10后”们想对妈妈说.... 2019-04-20
  • 【新媒体矩阵】长城二十四小时客户端 2019-04-15
  • 歪歪楼视频来了 重庆百米高楼歪而不倒 2019-04-15
  • 多余的解释,看看设计书。 2019-04-14
  • 《朝圣之路》第三季直面邪教争议性问题 2019-04-14
  • 火车票售票窗口首进高校 2019-04-13
  • 糖尿病打胰岛素是好还是坏?知道答案的糖友都沉默了 2019-04-13
  • 饮水思源感党恩 争做新时代好群众 2019-04-07
  • 全国青少年儿童“小金鱼”漫画大展6月10日启动 2019-02-24
  • 玩转国学:古人消寒也靠手 试试你的运气 2019-02-14
  • “中国网事·感动2018”一季度网络人物群像扫描:平民中的英雄 2019-02-14
  • 广西工商局多年坚持开展升国旗奏国歌仪式 2019-01-26
  • 生产资料公有制不会也不可能涉及生产资料的分配,这完全是你杜撰的,是强词夺理的。从这点看,你的所谓逻辑是幼稚可笑的。哈哈哈哈! 2019-01-23
  • 130| 998| 168| 696| 224| 492| 192| 124| 246| 890|